052 22 30 22 stuur e-mail
Menu
Maak een afspraak
Home » Blog » 15 jaar Kurt Vens: nieuwe naam, nieuw logo
15 jaar Kurt Vens: nieuwe naam, nieuw logo

15 jaar Kurt Vens: nieuwe naam, nieuw logo

Schilderwerken VENS: schilderen, behangen en inrichten.
Een totaalconcept van ontwerp tot uitvoering en afwerking. Een naam die meer omvat en wijst op een vast team schilders, behangers en inrichters. Kwaliteit en ervaring gaan hand in hand. Ons 15-jarig bestaan wordt dan ook gevierd in stijl: nieuwe naam, nieuw logo, nieuwe toonzaal, nieuwe bestelwagens en nieuwe website...
Wij stellen graag ons totaalconcept voor: VENS: schilderen - behangen - inrichten15 jaar Kurt Vens: Nieuw totaalconcept

Kurt startte in 2003 als zelfstandig schilder. Met gedrevenheid, passie en vakmanschap voorop, liet hij zijn zaak groeien tot op vandaag met een vast team van 10 werknemers.

In 2010 werden een magazijn en toonzaal gebouwd in de eerste kmo zone van Waasmunster: Manta 18. Een uiterst interessante ligging voor bedrijven en particulieren uit Oost- en West-Vlaanderen, vlakbij de E17. 

15 jaar na de start was het tijd voor vernieuwing want tijden staan niet stil. Het logo en de naam waar Kurt Vens 15 jaar geleden als éénmanszaak mee startte, maakt plaats voor een nieuwe stijlvolle huisstijl en allesomvattende naam:

Schilderwerken VENS: SCHILDEREN, BEHANGEN en INRICHTEN.

En net zoals we jullie totaalconcepten aanbieden, moet ook ons totaalconcept kloppen. Een nieuwe huisstijl: nieuwe naam en nieuw logo resulteert in een nieuwe toonzaal, nieuwe bestelwagens en bedrukkingen en een nieuwe website.

De passie en vakmanschap blijft bestaan, de gedrevenheid gaat verder en blijft vernieuwen…

Ontdek meer over ons op onze nieuwe website