052 22 30 22 stuur e-mail
Menu
Maak een afspraak
Home » Blog » Een frisse start met VT wonen - deelname TV programma
Een frisse start met VT wonen - deelname TV programma

Een frisse start met VT wonen - deelname TV programma

In 2017 werden we gecontacteerd met de vraag om mee te werken aan een nieuw tv programma ‘Een frisse start met VT wonen’ met uitzendingen op Vitaya en VTM. Klaar voor een uitdaging gingen we hierop in, al snel volgden de eerste opnames.Schilderwerken Kurt Vens: in actie en met knap resultaat te zien op televisie. In 2017 werden we gecontacteerd met de vraag om mee te werken aan een nieuw tv programma ‘Een frisse start met VT wonen’ met uitzendingen op vitaya en vtm. Klaar voor een uitdaging gingen we hierop in, al snel volgden de eerste opnames. Het werden spannende, leuke, drukke werkdagen, waar we de schilderwerken uitvoerden tussen vele andere aannemers.

Vtwonen stylisten Guillemine, Oszanne en presentator Sieg namen ons mee in het creëren van een thuisplek met een fantastisch resultaat tot gevolg. We zijn alvast fan van het programma!

Make-over leefruimte en keuken in Sint-Niklaas

In aflevering 4 trokken we naar Sint-Niklaas, waar Marta en haar zoontje verhuisden naar een charmante kruidenierszaak. De oude muren kregen een knappe verflaag in verschillende tinten: oudroos, grijs en wit. In de woonst creëerden ze een eigen atelier, keuken, leefruimte en toffe speelhoek. Een geslaagde make-over en resultaat om fier op te zijn!

Meer inspiratie en informatie via vtwonen

Make-over appartement in Oostende

In aflevering 7 te Oostende bezorgden we het knusse appartement aan de zee van Caroline en Patrick een knappe make-over. We verfden de muren In twee verschillende, passende blauwtinten. Daarnaast werd ook het ijzeren onderstel van de eettafel geverfd door ons team.

Meer inspiratie en informatie via vtwonen

Je eigen make-over?

Bespreek het met ons! Wij helpen je graag met de juiste kleuren, technieken en toffe ontwerpen.