052 22 30 22 stuur e-mail
Menu
Maak een afspraak
Home » Blog » TV opnames Seizoen 2 : Een frisse start met vtwonen
TV opnames Seizoen 2 : Een frisse start met vtwonen

TV opnames Seizoen 2 : Een frisse start met vtwonen

Schilderwerken Vens opnieuw in actie te zien op televisie ! In seizoen 2 werken we opnieuw mee aan de schilderwerken van tv programma ‘Een frisse start met VT wonen’. Nu elke zondag heruitzendingen om 17u55 op VTM.



Bij de opnames van het tv programma waren we dit jaar snel gewoon aan de camera's en crew. Spannende, leuke, drukke en kleurvolle werkdagen, waar we de schilderwerken telkens weer tot een goed einde brachten binnen de date line.

Vtwonen stylisten Guillemine, Oszanne en presentator Sieg namen ons mee in het creëren van een thuisplek met telkens een fantastisch resultaat tot gevolg. We zijn vollenbak fan!

Benieuwd naar de resultaten : ‘Een frisse start met VT wonen’ met uitzendingen elke dinsdag 20u35 op Vitaya. Vanaf zondag 6 januari heruitzendingen om 17u55 op VTM

Make-over leefruimte en muziekkamer in Sint-Amandsberg

In aflevering 6 trokken we naar Sint-Amandsberg waar Frie haar eigen appartement kocht.
Een loftgevoel werd gecreëerd in de leefruimte en muziekkamer.

Aflevering 7 cohousing in Kortrijk

Vier twintigers gaan samenwonen onder één dak. Opnieuw een uitdaging voor stylisten Ozanne en Guillemine om er een knap en samenhangend geheel van te maken. 

Aflevering 8 huurhuis in Ruiselede

De leefruimte en slaapkamer inrichten in een landelijke stijl met een stoere toets, de ideale combinatie voor dit koppel.

Meer informatie en inspiratie via vtwonen