052 22 30 22 stuur e-mail
Menu
Maak een afspraak

Enkele realisaties
Behangwerken met oog voor afwerking

Een accentmuur in uw woning of op kantoor bezorgt uw ruimte meteen meer uitstraling. Een behangpapier of vlies moet aansluiten bij uw stijl of imago. Daarom besteden wij de nodige aandacht tijdens de voorbereiding. We bespreken samen met u de mogelijkheden en stellen vervolgens enkel kwalitatieve behangpapieren en vliezen aan u voor.

Moderne grafics, stijlvolle Flamant collectie, effen vlies, onopvallende structuren, retro designs, fotobehang, magneetbehang… Samen komen we tot een stijlvolle selectie aan behang van onder andere HookedOnWalls, ARTE, Mr Perswall, Flamant en andere. Kom naar onze belevingsruimte om de verschillende kleuren en texturen in detail te bekijken én te voelen.

Onze behangwerken in uw woning of op kantoor worden met de grootste nauwkeurigheid verzorgd van a tot z. Vertrouw op de begeleiding, het persoonlijk advies en de professionaliteit van onze vakmensen voor het behangen van uw muren.

Soms gedurfd, vaak verrassend en altijd net dat tikje anders – HookedOnWalls
De ultieme verfijning is muurbekleding – ARTE


Hoe ons vakmanschap en onze passie zich uiten

Maatwerk

Elk project is maatwerk met duidelijke communicatie en offerte, professionele uitvoering en/of plaatsing en een goede opvolging.

Advies

Kwaliteitsproducten met deskundig advies en persoonlijke begeleiding voor al uw wand- , vloer- en raambekleding.

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt voor al uw interieurwerken: schilderen, behangen, inrichten, vloerbekleding, raamdecoratie en méér. Wij nemen alle zorgen uit handen.

Vast team

Eigen vast team van professionele schilders, behangers & interieurvormgevers, die reeds enkele jaren in dienst zijn.

Ook uw woning of kantoorruimte laten behangen?

Wij helpen u bij het nemen van de juiste beslissing voor uw woning. Kom naar onze belevingsruimte voor het bespreken van uw wensen, stijl en ideeën. Wij stellen u graag ter plaatse enkele kwalitatieve behangpapieren voor.

VENS
Manta 18
9250 Waasmunster
Bezoek ons

052 22 30 22 e-mail

VENS Deco
Guido Gezelleplaats 1
9140 Temse
Bezoek ons

03 771 03 27 e-mail