052 22 30 22 stuur e-mail
Menu
TV seizoen 3 : Een frisse start met vtwonen

VENS: schilderen - behangen - inrichten

Kurt Vens, zaakvoerder startte in 2003 als zelfstandig schilder en groeide uit tot een stabiel bedrijf met 10 werknemers. Samen met zijn zus Ellen staan ze als interieurvormgevers hun klanten met duidelijke communicatie bij in elk project van idee en ontwerp tot uitvoering en afwerking.

Met een eigen team van vakmensen garanderen we een professionele uitvoering voor het schilderen, behangen en inrichten van jullie particuliere woningen, kantoren en bedrijfsruimten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen maar ook daarbuiten.

Dankzij de overname van interieurspecialist Stuer Decoratie (Temse) in 2019 groeide ons team tot 17 medewerkers. Vens is hiermee een bijzondere partner voor totaalprojecten geworden.

Onze aanpak staat garant voor professionaliteit

Voor de afwerking van jullie ruimte schilderen en behangen we met passie en vakmanschap. Het plaatsen van klein schrijnwerk, gyproc, raambekleding, sierlijsten, soepele vloerbekledingen behoort ook tot onze dienstverlening, vraag ernaar zodat we u een mooi totaalconcept kunnen aanbieden.

We creëerden in ons pand Manta 18 te Waasmunster een belevingsruimte voor particulieren en interieurarchitecten, hier geven we onze klanten persoonlijk interieuradvies en inspiratie voor al uw woonideeën. In onze toonzaal zitten we samen met de klant en/of binnenhuisarchitecten om alle mogelijke keuzes, producten, stijlen te bespreken en aan te voelen.

We beschikken over een grote collectie kwaliteitsbehangboeken, vele kleurstalen en structuren voor zowel binnen als buitenschilderwerk.

We hebben tal van oplossingen voor het inrichten van uw woning. Muurbekleding, raamdecoratie en soepele vloerbekleding in zowel een modern, klassiek, landelijk of eigentijds interieur.

Kortom, wij helpen u graag bij het vormgeven van uw kantoor of woonideeën en hun uitvoering.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Hoe ons vakmanschap en onze passie zich uiten

Regels der kunst

Wij werken volgens de regels der kunst, maken en houden ons aan correcte afspraken en planning.

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt voor alle werken, van schilderen over behangen tot inrichten, wij nemen alle zorgen uit handen.

Vast team

Eigen vast team van professionele schilders, behangers & interieurvormgevers, die reeds enkele jaren in dienst zijn.

Maatwerk

Elk project is maatwerk met een duidelijke offerte en goede communicatie en opvolging.

Contacteer ons vrijblijvend

Eén aanspreekpunt voor al uw werken, van schilderen over behangen tot inrichten, laat uw zorgen uit handen nemen door VENS schilderwerken in Waasmunster!