052 22 30 22 stuur e-mail
Menu
Maak een afspraak

VENS: schilderen - behangen - inrichten

Kurt Vens, zaakvoerder startte in 2003 als zelfstandig schilder en groeide uit tot een stabiel bedrijf met 10 werknemers. Samen met zijn zus Ellen staan ze als interieurvormgevers hun klanten met duidelijke communicatie bij in elk project van idee en ontwerp tot uitvoering en afwerking.

Met een eigen team van vakmensen garanderen we een professionele uitvoering voor het schilderen, behangen en inrichten van jullie particuliere woningen, kantoren en bedrijfsruimten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen maar ook daarbuiten. Sinds 2011 kan u terecht in de showroom gelegen te Waasmunster, Manta 18.

Dankzij de overname van interieurspecialist Stuer Decoratie (Temse) in 2019 groeide ons team tot 15 medewerkers. Vens is hiermee een bijzondere partner voor totaalprojecten geworden.

Met de opening op een tweede locatie leggen we de nadruk op decoratie in Temse. U kan terecht in de winkel, Guido Gezelleplaats 1, voor uw raambekleding, wandbekleding en vloerbekleding.

Onze aanpak staat garant voor professionaliteit

Voor de afwerking van jullie ruimte schilderen en behangen we met passie en vakmanschap. Het plaatsen van raambekleding, gyproc, klein schrijnwerk, sierlijsten, tapijt en soepele vloerbekledingen behoort ook tot onze dienstverlening, vraag ernaar zodat we u een mooi totaalconcept kunnen aanbieden.

We creëerden in ons pand Manta 18 te Waasmunster een belevingsruimte voor particulieren en interieurarchitecten, hier geven we onze klanten persoonlijk interieuradvies en inspiratie voor al uw woonideeën. In onze toonzaal zitten we samen met de klant en/of binnenhuisarchitecten om alle mogelijke keuzes, producten, stijlen te bespreken en aan te voelen.

We beschikken over een grote collectie kwaliteitsbehangboeken, vele kleurstalen en structuren voor zowel binnen als buitenschilderwerk.

We hebben tal van oplossingen voor het inrichten van uw woning. Muurbekleding, raamdecoratie en soepele vloerbekleding in zowel een modern, klassiek, landelijk of eigentijds interieur.

In Temse kan u in de Luxaflex® inspiration shop het brede raambekleding assortiment bekijken. Met ons eigen naaiatelier zit u bij ons goed voor de confectie van alle gordijnen. Ook doe-het-zelvers kunnen hier terecht voor behang, verf en tapijt op bestelling.

Kortom, wij helpen u graag bij het vormgeven van uw kantoor of woonideeën en hun uitvoering.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Hoe ons vakmanschap en onze passie zich uiten

Vast team

Eigen vast team van professionele schilders, behangers & interieurvormgevers, die reeds enkele jaren in dienst zijn.

Maatwerk

Elk project is maatwerk met een duidelijke offerte en goede communicatie en opvolging.

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt voor alle werken, van schilderen over behangen tot inrichten, wij nemen alle zorgen uit handen.

Regels der kunst

Wij werken volgens de regels der kunst, maken en houden ons aan correcte afspraken en planning.

Contacteer ons vrijblijvend

Eén aanspreekpunt voor al uw werken, van schilderen over behangen tot inrichten, laat uw zorgen uit handen nemen door VENS schilderwerken in Waasmunster!