052 22 30 22 stuur e-mail
Menu
Maak een afspraak
Home » Inrichten » Extra interieurwerken

Extra interieurwerken

Enkele realisaties
Plamuurwerk, sierlijsten, muurstickers en veel méér

Een prachtige afwerking begint bij een goede voorbereiding, perfect plamuurwerk is hierbij een vereiste! Onze vakmannen werken met professioneel materiaal, het uitgevoerde plamuurwerk wordt opgeschuurd met schuurmachines met stofafzuiging zodanig deze klaar staan voor afwerking.

Sierlijsten geven uw interieur een persoonlijke stijl en uitstraling. Stoort u zich aan de oneffenheden of naden in de muur of het plafond? Laat deze professioneel wegwerken met kroonlijsten, wandlijsten, plinten. Het innovatieve merk Orac Decor zorgt voor een afwerking binnen elke stijl.

Muurstickers vormen een leuk alternatief voor het opfleuren van uw kamer, ontdek het uitgebreide assortiment stickers van Lou and Friends in verschillende kleuren en formaten. Ontwerpen op maat zijn ook mogelijk op aanvraag.

Wil u graag extra licht creëren in de zolder of bovenruimte? Laat ons een velux dakvenster plaatsen, dat we kunnen voorzien van een gordijn, rolluik of muggengaas.

Kortom, heeft u een vraag met betrekking tot uw interieur, voor een privéwoning of bedrijf? Aarzel dan niet en contacteer VENS in Waasmunster. Wij bekijken de mogelijkheden, bezorgen u advies op maat en staan u graag met ons vakmanschap bij voor de volledige uitvoering van uw project.


Hoe ons vakmanschap en onze passie zich uiten

Maatwerk

Elk project is maatwerk met duidelijke communicatie en offerte, professionele uitvoering en/of plaatsing en een goede opvolging.

Regels der kunst

Wij werken volgens de regels der kunst, maken en houden ons aan correcte afspraken en planning.

Vast team

Eigen vast team van professionele schilders, behangers & interieurvormgevers, die reeds enkele jaren in dienst zijn.

Advies

Kwaliteitsproducten met deskundig advies en persoonlijke begeleiding voor al uw wand- , vloer- en raambekleding.

Contacteer ons voor al uw interieurwerken op maat

Wil u uw interieur aanpakken of veranderen? Of het nu gaat om het schilderen of behangen van muren, het uitwerken van kasten of bureau's op maat, het plaatsen van vloerbekleding of sierlijsten... Contacteer ons

VENS
Manta 18
9250 Waasmunster
Bezoek ons

052 22 30 22 e-mail

VENS Deco
Guido Gezelleplaats 1
9140 Temse
Bezoek ons

03 771 03 27 e-mail