052 22 30 22 stuur e-mail
Menu
Maak een afspraak
Home » Schilderen » Buiten schilderwerken

Buiten schilderwerken

Enkele realisaties
Uw gevel laten schilderen? Een totaalaanpak.

We schilderen zowel nieuwbouw als renovatiegevels, dit in de klassieke verfsystemen of in tal van verschillende kaleisystemen tot een transparante hydrofuge. Wilt u de buitenmuren van uw woning opknappen? Bespreek de mogelijkheden met ons.

Naast het schilderen van de muren, zorgen we voor een totaalaanpak van uw gevel. Alle schrijnwerk, het lakken of beitsen van houten ramen, deuren, poorten, dakgoten, het schilderen van aluminium of pvc schrijnwerk, … komen bij ons aan bod. We beschikken over ons eigen professioneel materiaal, zoals stellingen en hoogtewerkers, om uw buiten schilderwerken uit te voeren.

Voor het schilderen van uw buitenwerken komen we eerst ter plaatse om de huidige staat te bekijken. We laten ons bijstaan met technisch advies van onze leveranciers Akzo Nobel of Rewah, zodat u kan rekenen op een aangepast verfsysteem met de nodige voorbereidingen of herstellingen voor elke ondergrond. Zo kunnen we problemen zoals zoutuitbloeiingen, mosaangroei, niet hechtende of verpoederende bestaande verflagen detecteren en onze prijsofferte hierop afstemmen. We luisteren tevens naar uw wensen inzake bescherming en esthetische vragen.

Indien we bij het uitvoeren van de werken, op een houten gedeelte terechtkomen dat rot is, kan onze schrijnwerker dit herstellen met het plaatsen van een nieuw stuk hout, zodanig we het geheel mooi kunnen afschilderen. Vens schilderwerken laat niets aan het toeval over en zorgt voor een perfecte afwerking van uw buiten schilderwerken.


Hoe ons vakmanschap en onze passie zich uiten

Advies

Kwaliteitsproducten met deskundig advies en persoonlijke begeleiding voor al uw wand- , vloer- en raambekleding.

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt voor al uw interieurwerken: schilderen, behangen, inrichten, vloerbekleding, raamdecoratie en méér. Wij nemen alle zorgen uit handen.

Vast team

Eigen vast team van professionele schilders, behangers & interieurvormgevers, die reeds enkele jaren in dienst zijn.

Regels der kunst

Wij werken volgens de regels der kunst, maken en houden ons aan correcte afspraken en planning.

Contacteer ons voor uw buiten schilderwerken

Wilt u uw buitengevel laten schilderen, kaleien of uw buitenschrijnwerk laten lakken, beitsen of vernissen?
Een klus die wij met passie en vakmanschap uitvoeren voor u.

VENS
Manta 18
9250 Waasmunster
Bezoek ons

052 22 30 22 e-mail

VENS Deco
Guido Gezelleplaats 1
9140 Temse
Bezoek ons

03 771 03 27 e-mail