052 22 30 22 stuur e-mail
Menu
Maak een afspraak
Home » Schilderen » Buiten schilderwerken » Schilderen buitengevel privéwoning in Waasmunster
Schilderen buitengevel privéwoning in Waasmunster

Schilderwerken buitengevel

Deze nieuwbouwwoning is gebouwd in een recuperatie baksteen van een oude hoeve. Hier wou de klant het uitzicht krijgen van een oude herenhoeve. Wij bouwden hier onze gevelstelling rond voor een perfecte uitvoering van de gevraagde schilderwerken.

Ook bij een nieuwbouwwoning wordt de gevel eerst ontmost en gereinigd onder hoge druk. Alles wordt zorgvuldig afgeplakt. Er is een 4 lagen verfsysteem geplaatst met kalei uitzicht dat niet verkleurt bij regenweer en of vochtige plekken weergeeft ....

De bakgoot hebben we zelf ontworpen en werd uitgevoerd door onze schrijnwerkers die deze afwerkten in drie laklagen.

De ramen en deuren werden tevens vervaardigd in hout en hebben wij eveneens zorgvuldig afgelakt. We doen (indien gewenst) om de twee jaar een nazicht van uw houtwerk, om de pijnpunten te herstellen en zo een langere levensduur van de schilderwerken te garanderen.

De kleuren zijn bepaald door onze interieurvormgevers, de donkere dakgoot en ramen in combinatie met het gebroken wit van de muren in het subtiele borsteleffect geven veel karakter aan de woning, passend bij de stijl, omgeving en in combinatie met de eiken houtstructuren. 


Contacteer ons voor uw buiten schilderwerken

Wilt u uw buitengevel laten schilderen, kaleien of uw buitenschrijnwerk laten lakken, beitsen of vernissen?
Een klus die wij met passie en vakmanschap uitvoeren voor u.