052 22 30 22 stuur e-mail
Menu
Maak een afspraak
Home » Inrichten » Vloerbekleding en tapijt

Vloerbekleding en tapijt

Enkele realisatiesSoorten vloerbekleding en tapijten: advies en plaatsing

Een oude vloer opnieuw laten bekleden of in uw nieuwbouw woning een stijlvolle vloerbekleding laten plaatsen? Wij bieden u persoonlijk advies én professionele plaatsing van alle mogelijke soorten soepele vloerbekleding. Met het plaatsen van een nieuwe, soepele vloerbekleding doen we je ruimte meteen heropleven.

Groot aanbod verschillende soorten vloerbekleding zoals laminaat, LVT of vinyl in houtlook of tegellook. Houdt u van de sfeer en gezelligheid van een tapijt. Of misschien kiest u uw vloerbekleding in een welbepaalde stijl, zoals rustiek of retrolook? In onze toonzaal vindt u een uitgebreid assortiment aan stijlen, kleuren, texturen én prijzen.

Niet onbelangrijk: hoe belangrijk vindt u de slijtvastheid en het onderhoud van uw vloerbekleding? Afhankelijk van uw wensen, uw routine en de ruimte in uw woning of bedrijf, helpen we u bij het nemen van de juiste beslissing. Kom de mooie dessins bekijken in onze toonzaal en laat u begeleiden bij het kiezen van de juiste vloerbekleding.

Geen grote vloerrenovatie in gedachten, met het leggen van een los tapijt, standaardmaten of op maat, voegt u extra gezelligheid toe aan uw woning.

Hoe ons vakmanschap en onze passie zich uiten

Regels der kunst

Wij werken volgens de regels der kunst, maken en houden ons aan correcte afspraken en planning.

Vast team

Eigen vast team van professionele schilders, behangers & interieurvormgevers, die reeds enkele jaren in dienst zijn.

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt voor alle werken, van schilderen over behangen tot inrichten, wij nemen alle zorgen uit handen.

Maatwerk

Elk project is maatwerk met een duidelijke offerte en goede communicatie en opvolging.

Maak uw keuze in vloerbekleding samen met ons

Wij zorgen voor een ruime keuze aan stijlen, kleuren, texturen en types vloerbekleding. Vertrouw op ons advies en op ons vakmanschap voor het kiezen, plaatsen en afwerken van uw vloerbekleding.