052 22 30 22 stuur e-mail
Menu
Maak een afspraak
Home » Schilderwerken in bedrijven

Decoratie en schilderwerken voor bedrijven

Vens schilderwerken bezorgt het interieur van uw bedrijf een ware upgrade. Wij schilderen kantoorruimtes, praktijken, horecazaken, winkels, scholen en andere bedrijfsruimtes met vakmanschap én binnen de afgesproken tijd!

© Nick Cannaert - Dokterspraktijk Blauwendael

Totaalprojecten voor bedrijven

Naast binnen- en buitenschilderwerken van kantoren, praktijkruimten, horecazaken, toonzalen en dergelijke meer, verzorgen we ook behangwerk, vloeren, raamdecoratie en gyprocwerken. Vens zorgt voor een totaalpakket van verschillende werken, advies en inrichting.

Advies en inrichting

Een goede voorbereiding van het project is belangrijk. Wij houden rekening met uw wensen zodat u en uw klanten zo weinig mogelijk hinder ondervinden. We zijn het gewend om samen te werken met architecten. Indien u zonder architect werkt, kunnen wij u adviseren of plannen uittekenen indien nodig. Onze interieurvormgevers maken een ontwerp op maat voor uw bedrijf en bezorgen u een gedetailleerde prijsofferte.

Flexibiliteit en timing

We kunnen snel aan de slag en realiseren de werken binnen de afgesproken tijd. We verzetten op korte termijn een grote hoeveelheid werk en beperken uw tijd, zodat u zich kan concentreren op uw eigen bedrijf.

Enkele realisatiesContacteer ons voor de binnen schilderwerken in uw bedrijf

Vens schilderwerken bezorgt uw interieur een ware upgrade. Wij schilderen kantoorruimtes, praktijken, horecazaken, winkels, scholen en andere bedrijfsruimtes met vakmanschap én binnen de afgesproken tijd.

VENS
Manta 18
9250 Waasmunster
Bezoek ons

052 22 30 22 e-mail

VENS Deco
Guido Gezelleplaats 1
9140 Temse
Bezoek ons

03 771 03 27 e-mail