052 22 30 22 stuur e-mail
Menu
Maak een afspraak
Home » Blog » SEIZOEN 3 : Een frisse start met vtwonen
SEIZOEN 3 : Een frisse start met vtwonen

SEIZOEN 3 : Een frisse start met vtwonen

Schilderwerken Vens vanaf 29 oktober 2019 elke dinsdag op vitaya te zien om 20u40 , kijken maar ! Het derde seizoen van 'Een frisse start met vtwonen'  Sieg en stylisten Ozanne en Guillemine nemen ons mee voor 8 nieuwe make-overs van Gentbrugge tot Hasselt. Als partner voeren we de schilderwerken uit in alle 8 afleveringen.Aflevering 1 : Gentbrugge

In het huis van Kim te Gentbrugge werd haar liefde voor vintage gecombineerd met veel groen en gezelligheid.
De woonkamer, traphal, keuken en eetruimte, terras en pianohoek werden onder handen genomen.

Aflevering 2 : Lovendegem

Voor Sarah, Simon en hun kleine spruit een warm nest creeren. Een gewaagde keuze van Ozanne en Guillemine om de plafondkleur donkerder te nemen dan de muren.

Aflevering 3 : Oudsbergen

In de woning die Elke en Herbert aankochten voor hun nieuw samengesteld gezin, willen ze ruimte creëren voor iedereen zonder dat het huis rommelig en chaotisch lijkt.  Een mooie uitdaging !

Aflevering 4 : Berlaar

Na jarenlang pendelen doorheen Europa, zijn Nick en Stig klaar om zich te settelen in hun nieuwbouw landelijke woning.  Komt de voorkeur van Stig voor strak en modern tot uiting in de inrichting van hun woning ?

Aflevering 5 : Hasselt

Melissa en Koen willen een basic huis met warme kleuren en veel pit. De stylisten creëren meer ruimte.  Ze behouden het authentieke boogje uit de hal als rode draad.

 

Benieuwd naar de resultaten : ‘Een frisse start met vtwonen’ herbekijk de uitzendingen, meer informatie en inspiratie via vtwonen.

Fotografie: Jonah Samyn voor vtwonen