052 22 30 22 stuur e-mail
Menu
Maak een afspraak
Home » Blog » SEIZOEN 3 : Een frisse start met vtwonen
SEIZOEN 3 : Een frisse start met vtwonen

SEIZOEN 3 : Een frisse start met vtwonen

Schilderwerken Vens te zien op VTM en Vitaya. Het derde seizoen van 'Een frisse start met vtwonen'  Sieg en stylisten Ozanne en Guillemine nemen ons mee voor 8 nieuwe make-overs van Gentbrugge tot Hasselt. Als partner voeren we de schilderwerken uit in alle 8 afleveringen.Aflevering 1 : Gentbrugge

In het huis van Kim te Gentbrugge werd haar liefde voor vintage gecombineerd met veel groen en gezelligheid.
De woonkamer, traphal, keuken en eetruimte, terras en pianohoek werden onder handen genomen.

Aflevering 2 : Lovendegem

Voor Sarah, Simon en hun kleine spruit een warm nest creeren. Een gewaagde keuze van Ozanne en Guillemine om de plafondkleur donkerder te nemen dan de muren.

Aflevering 3 : Oudsbergen

In de woning die Elke en Herbert aankochten voor hun nieuw samengesteld gezin, willen ze ruimte creëren voor iedereen zonder dat het huis rommelig en chaotisch lijkt.  Een mooie uitdaging !

Aflevering 4 : Berlaar

Na jarenlang pendelen doorheen Europa, zijn Nick en Stig klaar om zich te settelen in hun nieuwbouw landelijke woning.  Komt de voorkeur van Stig voor strak en modern tot uiting in de inrichting van hun woning ?

Aflevering 5 : Hasselt

Melissa en Koen willen een basic huis met warme kleuren en veel pit. De stylisten creëren meer ruimte.  Ze behouden het authentieke boogje uit de hal als rode draad.

Aflevering 6 : Borsbeek

In de gerenoveerde gezinswoning van Moussa en Naïma creëren de stylisten een industrieel interieur met Marokkaanse touch en warme terracotta kleuren.  De Jasno shutters zorgen voor de perfecte maatwerk raamgarniering.

Aflevering 7 : Melsele

Simon en Stéphanie verhuisden van een caravan naar hun gerenoveerde halfopen bebouwing, die ingericht werd in een industriële stijl met steampunt-elemenenten. De badkamer kreeg een aparte look met Jasno shutters als de ideale raamgarniering.

Aflevering 8 : Tienen

Dorien verhuisd naar het smalste huisje van Tienen.  Een hele opgave om de ruimte maximaal te benutten. Dorien wil graag  modern en strak. De stylisten doen hiervoor het nodige en zorgen voor een warm en huiselijk interieur.

Benieuwd naar de resultaten : ‘Een frisse start met vtwonen’ herbekijk de uitzendingen, meer informatie en inspiratie via vtwonen.

Fotografie: Jonah Samyn voor vtwonen