052 22 30 22 stuur e-mail
Menu
Maak een afspraak
Home » Blog » Stuer Decoratie overgenomen door VENS Schilderwerken & Deco
Stuer Decoratie overgenomen door VENS Schilderwerken & Deco

Stuer Decoratie overgenomen door VENS Schilderwerken & Deco

Recent nam het schilder- en decoratiebedrijf Vens uit Waasmunster de collega Stuer uit Temse over. Met deze overname volgt het bedrijf een trend die in de schilder- en decoratiewereld al langer aan de gang is. De markt evolueert immers naar grotere bedrijven die beter gewapend zijn voor innovatie en die hun klanten kwalitatief en vanuit een totaalvisie kunnen dienen.Recent nam het schilder- en decoratiebedrijf Vens uit Waasmunster de collega Stuer uit Temse over. Met deze overname volgt het bedrijf een trend die in de schilder- en decoratiewereld al langer aan de gang is. De markt evolueert immers naar grotere bedrijven die beter gewapend zijn voor innovatie en die hun klanten kwalitatief en vanuit een totaalvisie kunnen dienen.

Beide bedrijven hebben een gelijkaardige dienstverlening en focussen sterk op vakmanschap, kwaliteit en het meedenken met de klant, van idee tot uitvoering" vertelt Kurt Vens. De gelijklopende visie op de toekomst en dezelfde waarden op vlak van kwaliteit en klantbeleving hebben de overnamegesprekken op een bepaald moment in een stroomversnelling gezet ".

Binnen de toekomststrategie werd gekozen om onder de naam VENS verder te werken. Qua locatie blijven de huidige toonzaal, bureel en magazijn in de kmo zone Manta 18 te Waasmunster. De winkel in Temse blijft open tot 25 oktober 2019, om daarna op een nieuwe locatie te Temse in februari 2020 te openen met een nieuwe winkel, die focust op het inrichten met raamdecoratie, wandbekleding en soepele vloerbekleding op maat." In onze twee vestigingen blijven uw contactpersonen ter beschikking om het Waasland te kunnen bedienen, Kurt Vens wordt de nieuwe contactpersoon in plaats van Sam Stuer, die een andere uitdaging aangaat.

"In de toekomst zullen bedrijven in de sector van schilderen, behangen en inrichten steeds meer te maken krijgen met innovatie, regelgeving, milieuzorg en duurzaam ondernemen. Toch mogen ze op vlak van kwaliteit en dienstverlening niets inboeten, stellen beide ondernemers. Door samen verder te gaan kunnen we voldoende investeren in innovatie en kunnen we met een groter team van professionals de klant nog sneller en persoonlijker bedienen. We zijn dus beter gewapend tegen de groeiende concurrentie en regelgeving in onze sector en kunnen zowel particulieren als bedrijven met totaalprojecten bedienen. 

Wilt U meer weten?

Neem dan contact op met Kurt Vens 0479 93 36 67 of mail info@schilderwerken-vens.be.

  • Schilderwerken Vens: Manta 18, 9250 Waasmunster 
  • Stuer Decoratie: Guido Gezelleplaats 8, 9140 Temse